Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!


Η μαμά είναι το σπίτι!!!Θα πείτε τώρα καλά τρελή είναι αυτή?Και όμως έτσι είναι.μια μαμά ειναί το σπίτι.Πρώτα από όλα είναι σύζυγος.Και τί θα πει σύζυγος?Θα πει να περιποιείται το έτερον ήμισυ.Να φροντίζει τις ανάγκες του.Κατόπιν είναι καθαρίστρια.Αν δεν πλύνει πιάτα,ρούχα αλλά και μπαλκόνια δεν νομίζω να το κάνει κάποιος άλλος.

Έπεται και ο ρόλος της μαγείρισσας-ζαχαροπλάστριας.Γιατί δεν φτάνει να σερβίρει φαγητό αλλα θέλουμε οπωσδήποτε και τα γλυκάκια μας.

Καθώς η μέρα προχωράει γίνεται σοφέρ, πληρωτής,ανεφοδιαστής ντουλαπιών και ψυγείου.
Και εκτός των άλλων πρέπει να είναι διασκεδαστής για τα παιδιά της ,δάσκαλος για να μπορεί να τα βοηθήσει όπου χρειάζεται αλλά και ψυχολόγος γιατί χωρίς γνώσεις ψυχολογίας πού πας κυρία μου να γίνεις μάνα?
Σίγουρα θα γίνει και διαφημιστής κατά την διάρκεια της μέρας...Θα αναδείξει όλα τα χαρίσματα των παιδιών της αλλά και του συζύγου της.Ενίοτε και τα δικά της αν εργάζεται ή και όχι.
Θα πρέπει να έχει γνώσεις οικονομίας για να μπορεί να τηρήσει τον προυπολογισμό σε σωστά επίπεδα.Ένα πτυχίο στη νοσηλευτική απαραίτητο εφόδιο για τα ατυχήματα που θα παρουσιαστούν.
Σίγουρα χρειάζονται γνώσεις επιδιορθωτή αλλά και μπογιατζή...Ε  αν εχει και καποια γνώση στην διοργάνωση εκδηλώσεων δεν μας χαλάει.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΟΧΙ?

1 σχόλιο: